Water lekkage zo opgelost bij HPM!

hpm 2

Twee keer binnen een maand een water lekkage krijgen is niet de bedoeling. De eerste keer heb ik het zelf opgelost, wat ik beter niet had kunnen doen achteraf. Ik heb de tweede keer maar een expert ingeschakeld, namelijk HPM. Dit is een bedrijf wat is gespecialiseerd in onderhoud. De water lekkage was dit keer groter en ik wou geen risico’s lopen op permanente schade. De vakmensen van HPM hebben mij geholpen en het is alweer een half jaar geleden dat de laatste lekkage was. Ik ben weer helemaal tevreden!hpmhpm 2

Zo opgelost

De lekkage leek voor het oog groter dan in werkelijkheid. Ik ben nu eenmaal niet zo’n held met klusjes doen binnen huis en heb eerder een lekkage gehad die voor permanente schade gezorgd heeft. Dit is ook de reden geweest dat ik de vakmensen van HPM in heb geschakeld. Zij hadden de lekkage snel en goed opgelost en ik heb er sinds dien helemaal geen last meer van gehad.

 

Goede communicatie

De communicatie verliep vlekkeloos. Ik heb contact gezocht met HPM en werd dezelfde dag nog gratis gebeld met advies over wat ik de rest van de dag aan de lekkage kon doen, en ze kwamen de volgende ochtend gelijk om het te maken. Ik ben ontzettend snel geholpen door een bedrijf en ben ontzettend blij met het resultaat. Ik heb nergens meer last van gehad na hun bezoek en ben dan ook zeer te spreken over het bedrijf HPM!

hpm 3