Aan de slag met kit

Aan de slag met kit

We hadden kit nodig want onze nieuwe huis was grondig aan de beurt om ge kit te worden. Kit is een ideale oplossing, ik vind het stiekem ook erg leuk om met kit te werken, alles is zo snel mogelijk af te dichten en te werken, het is leuk om de kit in de groeven en gaten te zien gaan en om dit mooi te maken. Noem mij gek, maar kit is een van mijn favorieten bezigheden, waarschijnlijk ook omdat je het niet zo vaak doet. Kit was nodig, er waren namelijk muizen in het huis, de vorige bewoners waren erg vies en ik ben blij dat er in ieder geval geen ratten of iets dergelijks waren. Maar goed, we hadden alles grondig schoongemaakt, we hebben zelfs keuken kasten laten vervangen omdat ze echt heel erg goor waren. Volgende stap was dus de kit, we moesten alles dichtkitten om de muizen geen bewegingsvrijheid meer te geven. Ze kunnen dan niet meer naar buiten toe, wat ergens natuurlijk zielig is. Ik hoop dan altijd maar dat er nog wel gaten naar buiten zijn en dat ze lekker naar buiten kunnen. Maar asjeblieft niet in ons huis. De kit deed haar werk goed. Of moet ik zijn zeggen. Geen idee eigenlijk, maar goed, het was hartstikke leuk en ik heb de alles wat maar kon dicht ge kit, natuurlijk tot grote vermaak van mijn vriend, hij vond het prachtig om te zien. Misschien moet ik toch maar bouwvakker worden.