De beste glazenwasser

Mijn man is ondernemer en heeft een bedrijf gevestigd in een groot kantoorpand. Dit kantoorpand ziet er netjes uit vanwege de schoonmaakwerknemers die hij tot zijn dienst heeft, ondanks dit blijven de ramen ongewassen achter. Mijn man werd het na een tijdje zat en besloot om nog een glazenwasser in te huren. Mijn man zocht er een tijdje na en belandde via zijn collega’s op de website van glazenwasserij Donker-Stoute. Toen mijn man de glazenwasser belde, plande hij gelijk een afspraak in om de vieze ramen van zijn kantoorpand te verhelpen. Mijn man was zeer tevreden dat het bedrijf in diezelfde week langs kon komen. Het bleek dat Donker-Stoute een hele snelle service had, wat mijn man niet verwachtte.

Diensten

Het team die in diezelfde week gearriveerd was zag er heel erg professioneel uit. Ze hebben professioneel materiaal en gingen ervaren te werk. Mijn man die mij opbelde, vertelde dat die zeer tevreden was over hoe het team te werk ging. Mijn man vertelde mij dat ik eens moest langskomen, omdat zijn kantoorpand er volgens hem schitterend uit zag. En dat deed ik, vol verbazing kwam ik aan op het kantoorpand en ik vond het kantoorpand er zo glanzend, schoon en hygiënisch er uit zien. Mijn man en ik zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van het team en mijn man wilt dit bedrijf dan ook vaker benaderen!