De picknicktafel staat op het perfecte punt

De picknicktafel staat op het perfecte punt

Als je me zou vragen wat mijn favoriete seizoen is, dan zou ik daar oprecht geen eenduidig antwoord voor je op hebben. Het punt is namelijk dat ik van elk seizoen hou en ik juist die verandering altijd weer welkom en heerlijk vind. Ik kan er intens van genieten als er na een strenge, maar voortdurende winter weer een lente aankomt, het moment waarop je weer lekker zonder shawl kan rondlopen en waarop het eerste witbiertje op het terras weer besteld kan worden. Geen koude oren en neuzen meer, maar een zwoel briesje en het zonnetje op je kop. En de herfst, oh de herfst! Na een plakkerige en zweterige zomer eindelijk weer dat gure weer en de bladeren die overal dwarrelen, de mensen die zich weer in hun huizen nestelen. Ik trek er graag op uit in dit seizoen en zo ook het afgelopen weekend. Op zondagochtend belde ik een vriendin van me dat ik een mandje had gemaakt met daarin allemaal lekkere producten en of zij zin had om een stuk met me te wandelen. Ik ken nog een picknicktafelbus_picknick_tafel op een heel bijzonder plekje namelijk, het mooiste plekje van de hele omgeving misschien wel. Die picknicktafel staat daar echt perfect, want je zit er en kijkt er uit over de hele stad en over de hele omgeving daar. Het is een voor Nederland vrij hoog punt en je kan over het hele natuurgebied heen kijken. We hebben heerlijk zitten smullen daar aan die picknicktafel, ik had bijvoorbeeld nog quiche over van de dag daarvoor, en ook had ik een uitgebreide fruitsalade meegenomen en lekkere wijntjes voor ons tweeën. Na die wijn hadden we het wel behoorlijk in de benen zitten maar op de terugweg konden we toch voornamelijk naar beneden lopen!