Inboedelruiming uitbesteden aan een bedrijf?

Inboedelruiming

InboedelruimingAls er iemand komt te overlijden die dichtbij je stond dan is het erg vervelend dat je de woning nog leeg moet ruimen wanneer de rouwperiode voorbij is. Niks is erger als je dit ook nog alleen moet uitvoeren, waar laat je alle meubels? Ga je het ergens opslaan of ga je het direct verkopen? Deze gedachtes gaan geregeld door de hoofd van een nabestaande, uiteraard wil je niet de meubels verkopen. In de meeste gevallen is het niet mogelijk om alle meubels in je eigen woning op te slaan waardoor je geneigd bent om hiervoor een andere oplossing te gaan zoeken. Bij Fast & Fix kan je terecht als het gaat om inboedelruiming, ook het opslaan van de meubels is bij hun geen probleem.

Online een offerte aanvragen.Meubels

Bij het bekijken van de website viel mij gelijk een ding op, je kan er namelijk direct een offerte aanvragen. Dit heb ik uiteraard ook gedaan, zat er niet op te wachten om ook nog eens alle meubels te moeten verhuizen, door een manier te bedenken hoe dat ik Fast & Fix zo snel mogelijk bij mij aan het werk kon krijgen heb ik met hun contact opgenomen. Mijn verhaal duidelijk uitgelegd dat het kort dag is maar dat ik wel hun hulp nodig heb. Wat ik nooit had verwacht is toch echt gebeurt, de eerstvolgende werkdag stonden ze al aan de deur! De inboedelruiming werd in een snelle tempo uitgevoerd en opgeslagen.Woning leegruimen