Opkopen inboedel

Mijn moeder woonde voor overlijden op de vierde verdieping van een bejaardentehuis. En er is geen goede manier om groten spullen naar buiten te vervoeren via de trappen en gangen. Dus is het verstandig om een lift te huren om zo alle groten spullen door de raam naar buiten te vervoeren.

logo

Naar wat te zoeken naar een bedrijf dat een verhuislift heeft en doet aan het opkopen van een inboedel zijn we terecht gekomen bij Seniorenhulp Nederland. Het bedrijf stond bereid het huis leeg te ruimen en opkopen inboedel.

Een dag voor de ontruiming kwam het team even langs om een kijkje te wat er allemaal vervoerd moest en wat de makkelijkste manier was om dit te doen. De medewerkers waren erg vriendelijk en duidelijk. Bij binnen komst boden ze meteen netjes hun condoleance aan. Ze waren erg rustig en namen alles goed door. Dit was erg prettig en gaf een rustgevend gevoel. Dit was erg prettig in deze lastige situatie.Galerij8

Voor de inboedel hebben we een goede prijs gekregen waarmee we zeer tevreden zijn. Alles is netjes uitgeruimd. Er is zeer zorgvuldig omgegaan om met de meubels en de spullen in het huis. Er is mee omgegaan net of het hun eigen spullen waren. De verhuislift kwam erg goed van pas aangezien het bankstel en de kasten niet door de gangen naar beneden konden worden vervoerd.

Alles is netjes afgehandeld en wij zin zeer tevreden. Seniorenhulp Nederland is echt de helpende hand die we nodig hadden om het huis leeg te ruimen.