Volledig veilig rookkanaal? Kies dan ISOduct

5Waar ik de fanatieke doe-het-zelver echt even op wil wijzen is het bestaan van ISOduct, een product waarover ik zeer te spreken ben. Bezig met het klussen aan mijn eigen woning en bovendien volledig afgeschrikt door de vele haardbranden die er per jaar plaatsvinden – zo rond de dertienhonderd op jaarlijkse basis – besloot ik eens goed de tijd uit te trekken voor het zoeken naar een echt veilige oplossing voor een rookkanaal. Waar ik achterkwam is dat je bij eigenlijk álle kanalen nog een aparte omkokering moet installeren, iets wat bij de ISOduct niet nodig is omdat het al in het product zelf geïncorporeerd is. Dat is de reden dat ik het product überhaupt ontdekte, maar zeker niet de enige reden waarom ik er uiteindelijk voor koos.

Ga je voor zekerheid? Dit rookkanaal is de veiligste in z’n soort

11Dit product is namelijk de veiligste in z’n soort en heeft alle voorschriften en eisen op zak, is uitentreuren veilig gekeurd door allerlei instanties in Europa. Dat maakt het echt aanbevelenswaardig want ik ga voor zekerheid en met dit product haal je zeker te weten de hoogste zekerheid in huis – letterlijk en figuurlijk. 1Bovendien ben je ook nog eens honderden euro’s goedkoper uit met een rookkanaal als dit, dankzij de ingebouwde omkokering. Het mijne kocht ik via de website van Bouw-Handel, alwaar ik dikwijls producten aanschaf. Het is namelijk echt een paradijs voor de klusser, met scherpe prijzen, een snelle levering en een bijzonder goede service. Zo vind je er voor het plaatsen van een rookkanaal alle benodigde informatie en enorm handige uitleg over en doorverwijzingen naar de bijkomende producten die je nodig hebt voor het installeren van een veilig rookkanaal.