Loop straks over jouw moderne vloer van Coatingvloer.nl  

morderne vloer van Coatingvloer.nl

Ben je het laminaat dat in jouw huis op de vloer zit zat? Zit het vol krassen en deuken? Of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Kies dan voor een moderne vloer van Coatingvloer.nl! Met een moderne vloer van coatingvloer.nl heb je meteen een eyecatcher in jouw interieur. Daar zeg je geen nee tegen, toch? Het assortiment bevat vloeren in alle soorten en maten. Er zit dus zeker wel wat tussen naar jouw smaak. Voor welke vloer je ook gaat, je weet in ieder geval zeker dat deze stofvrij en waterdicht is. Dit maakt de vloer zeer onderhoudsvriendelijk. 

morderne vloer van Coatingvloer.nl

Hoe kies je nou een vloer? 

Wanneer je hebt besloten de vloer in jouw huidige woning of kantoorpand te vervangen, dan zijn er een aantal aspecten die je in gedachten moet houden. Zo is het goed om na te gaan wat nou precies je wensen zijn. Wat voor kleur voegt er met de rest van het interieur? Ga je voor een volledig effen vloer? Of wil je iets met meer design? Wanneer je dat allemaal helder hebt, kun je jouw vloer uitkiezen. Bij coatingvloer.nl kun je kiezen uit vier soorten vloeren, namelijk gietvloeren, betonlook vloeren, woonbeton vloeren en, last but not least, vloeren gemaakt van designbeton. 

De betonvloer 

Je hebt gekozen en de keuze is gevallen op een betonvloer! Er zijn diverse type betonvloeren. Zo kun je gaan voor beton ciré of misschien wel een gevlinderde betonvloer. Bij een gevlinderde vloer wordt de toplaag van de vloer bewerkt met een vlindermachine. Het zorgt voor een unieke warme look. Daarbij gaat het samen met bijna ieder interieur. Een betonvloer is tevens aan te brengen in diverse kleuren. Mocht je keuze toch niet gevallen zijn op een betonvloer, dan kun je nog gaan voor een epoxy coating op je bestaande vloer of een gietvloer. Heb jij al een afspraak gemaakt voor jouw nieuwe vloer?