Speelgras voor op ons dakterras gekocht

Speelgras

Wat zijn wij blij met het stukje speelgras, dat wij onlangs hebben gekocht. Sinds onze dochter een beetje kan kruipen, Speelgraswaren wij op zoek gegaan naar iets zachts voor op de grond op ons dakterras. Wij zitten hier regelmatig in de zomer en het zal dan fijn zijn als onze dochter hier ook kan spelen. In eerste instantie hadden wij hier een box neergezet. Maar naarmate zij ouder werd, was dit geen oplossing meer. Ook een deken op de grond was geen succes. Nu waren wij op zoek naar iets anders. Wat kan blijven liggen als het weer wat slechter zal worden. In de reguliere winkel hadden wij wel een stukje kunstgras gezien. Maar deze was gemaakt van heel hard plastic. Als onze dochter hierop zal kruipen, dan zijn haar knieën zo kapot. Wij wilden iets hebben wat wel op gras leek, maar niet het onderhoud hiervan had.

Een zeer mooi stukje speelgras tegen een zeer aantrekkelijke prijs gekocht

SpeelgrasOns idee was eigenlijk om een stuk speelgras te kopen, maar daarvoor hadden wij nog geen geschikte winkel voor gevonden. Tot wij uiteindelijk onze zoektocht via het internet gingen vervolgen. Hadden wij dit maar eerder gedaan, dan hadden wij al lang een mooi stuk gras op ons dakterras liggen. Wij waren op zoek naar een mooi stuk kunstgras, die wij konden gebruiken als speelkleed voor onze dochter. Bovendien zal dit heel erg mooi staan op ons dakterras. Het stuk waar wij naar op zoek waren, hoefde niet zo groot te zijn. Het moest wel zacht zijn, zoals echt gras ook aan voelt.

Via de showtuin zagen wij zeer fraaie mogelijkheden. Ook was hier een aparte ruimte met coupons die over waren gebleven van een grote rol. Hier stonden verschillende soorten en maten en hier hebben wij ons stukje tapijt vandaan gehaald. Precies groot genoeg voor op het dakterras en bovendien was de prijs ook bijzonder aantrekkelijk.