Plakhetzelf.nl voor al uw raamfolie: er is geen betere voor mij

Hallo trouwe lezers. Ik wil in dit blogartikel eens stilstaan bij raamfolie en hoe modern het tegenwoordig geworden is. Je hebt tegenwoordig niet meer de keuze uit een formaat en een stijl. Plakhetzelf met de alom bekende slogan Plakhetzelf.nl voor al uw raamfolie biedt bijvoorbeeld vele verschillende soorten raamfolie aan, van statische tot transparante raamfolie en van full colour raamfolie tot raamfolie met een eigen ontwerp. Zelf heb ik een aantal websites bezocht die schrijven over allerlei interieur ideeën. Hier haal ik veel inspiratie vandaan om zelf met een mooi ontwerp te komen. Ik heb voor jullie alvast een mooi ontwerp à la Home Sweet Home ontwerp hieronder toegevoegd. Wat vinden jullie hiervan? Ligt dat ook dicht bij jullie idee van raamfolie, of wijkt dit er toch iets teveel van af?

raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-korting raamfolie-bestellen-full-colour-windowdeco-buttons

Wellicht dat ik naast dit soort raamfolie voor een andere decoratie ga, namelijk eentje met tekeningen en letterkunsten. Een vriendin van me is qua beroep ontwerpster en creeërt vaak de mooiste ontwerpen die mensen kunnen toepassen in hun interieur. Ik laat jullie de volgende keer wel een aantal voorbeelden zien. Wat vinden jullie trouwens van raamfolie? Vinden jullie het een toevoeging? Zo ja, waarvoor zou je dan gaan qua design?