Kunststof kozijnen maken ramen lappen veel leuker

Kunststof kozijnen maken ramen lappen veel leuker

Nu de herfst ook echt zijn intrede heeft gedaan vind ik het heerlijk om de zomer ook echt op te ruimen. Niet dat ik niet genoten heb van deze zomer want daar gaat het me niet om maar ik vind de herfst al zo heerlijk knus. Elk seizoen van het jaar heb ik een nieuwe aankleding voor het dressoir en voor de vensterbank en dus ben ik dit weekend weer aan het ruimen en poetsen geslagen want ik heb de zomer weggedaan en de herfst verwelkomd. Voor de kleine kindjes van ons vind ik het erg leuk dat we elk jaar weer een aantal werkjes maken want deze werkjes, die seizoen gerelateerd zijn, komen dan met het seizoen ook weer terug. Elke keer maak ik bij deze seizoenswisseling de ramen ook schoon aan de binnenkant en aan de buitenkant zodat we ook op dat gebied weer schoon en fris kunnen starten en doorgaans neem ik daar de kozijnen ook bij af. Tot het afgelopen jaar hadden we houten kozijnen maar die hebben we tegenwoordig laten vervangen door kunststof kozijnen en ik moet zeggen dat ik daar erg blij mee ben want deze maken het schoon maken van de ramen een stuk efficiënter. Niet langer probeer ik kleine restjes verf weg te krabben of ben ik lang bezig met het voorzichtig afnemen van de kozijnen om de verf maar niet te beschadigen. Met deze kunststof kozijnen is enkel afnemen met een doekje meer dan genoeg en het resultaat is er al direct.