Ik ben gek van mijn donzen dekbed

Ik ben gek van mijn donzen dekbed

Toen mijn vriend en ik gingen samenwonen, namen we onze oude inboedel mee naar onze nieuwe, nu gezamenlijke woning. We hadden nu natuurlijk ineens twee bedden en twee banken en ga zo maar door. Die twee banken kwam wel handig uit in ons nieuwe huis, omdat er ruimte genoeg was voor beide. Maar bij bijvoorbeeld die twee bedden hebben we ervoor gekozen er eentje weg te doen. Die keuze was gemakkelijk gemaakt, aangezien mijn vriend een veel kleiner bed had dan ik. In plaats van een twijfelaar leek het ons veel gemakkelijker gewoon mijn tweepersoons bed te gebruiken voor ons. En de slaapkamer was groot genoeg voor ons bed, het paste allemaal gemakkelijk. Het bed was nog prima in orde, maar we namen ook mijn dekbed, matras en lakens over. Ik realiseerde me toen nog niet zo goed in welke staat het was, maar ik had daar inmiddels ook alweer tien jaar op of onder geslapen. Het matras en dekbed zijn we dus, toen de rust na het verhuizen eenmaal was teruggekeerd, gaan vervangen. We kochten een goed hard matras en een donzen dekbed voor twee personen. Ik ben echt gek geworden op dat donzen dekbed, want voorheen had ik een synthetische en dit is echt veel fijner. Het ademt, in tegenstelling tot de vorige, en is lekker warm in de winter en koel genoeg in de zomer. Samen slapen, onder dit donzen dekbed, wordt ineens nóg veel leuker dan voorheen.