Boxspring

Heb je interesse in een mooie nieuwe boxspring? Kijk eens op de webshop van boxspring.nl of neem eens een kijkje in de winkel. Je kunt het design van een boxspring geheel zelf bepalen, door middel van een ruime keus aan kleuren, stoffen en poten. Daarnaast kun je zelf het model boxspring bepalen en de keuze maken of je een hoofd of voetenbord aan het bed zou willen hebben.

l_hamar-vlak-antraciet-7De slaapcomfort van een boxspring kan geheel naar eigen voorkeur bepaald worden, of je nou liever een hard of zacht matras hebt, het kan allemaal. Naast je persoonlijke voorkeur is ook je slaappositie erg belangrijk bij het kiezen van een boxspring. De volgende onderdelen van een boxspring hebben hoofdzakelijk invloed op het bepalen van jouw unieke slaapcomfort, de box, het matras en het topmatras.

ellington_projecta_openZo heeft een bepaalde boxspring bijvoorbeeld meer druk verdelers, waardoor de druk op de box beter verdeeld word en de box beter kan koelen. Ook kan er gekozen worden voor een elektrische box, deze geeft je het voordeel om gemakkelijker in het bed te stappen of om ‘s avonds gemakkelijker in bed te liggen, tijdens bijvoorbeeld tv kijken. Naast de box heeft de kwaliteit en de hardheid van het matras en topmatras ook erg veel invloed op het slaapcomfort.

Ben jij opzoek naar een nieuw bed en lijkt een boxspring jou een interessante optie?
Neem dan eens een kijkje op de webshop van boxspring.nl en laat je inspireren door het grote aanbod. Wanneer je de boxspring liever persoonlijk nog eens bekijkt, kun je altijd een bezoek doen aan de winkel van boxspring.nl ook hier staan alle specialisten voor je klaar om te helpen bij het kiezen van een juiste boxspring die helemaal bij je past.