Hout laten bezorgen via www.pontmeyer.nl/hout/g

Hout laten bezorgen via www.pontmeyer.nl/hout/g

images
Op de website www.pontmeyer.nl/hout/g heb ik onlangs een hele goede partij hout besteld. Ik was al langer op zoek via het internet maar kon nooit eerder echt precies het goede hout vinden waarnaar ik op zoek was. Op een gegegven moment echter kwam ik op de website van Pontmeyer terecht en daar hadden ze wél het hout dat ik wilde hebben, het hout dat ik zo goed kon gebruiken om de vloer hier mee te leggen. Bijkomend voordeel bovendien is dat de mensen van Pontmeyer het zelfs bij me konden brengen. Ik ben zelf niet zo mobiel want ik heb niet eens een auto, iets wat je bij klussen als dit toch ineens opvalt als bijzonder onhandig. Ik zag het al voor me, een auto lenen van een vriend en dan ook nog eens een aanhangwagen huren en dan nog een geprop en gedoe van jewelste want je weet hoe lang die planken wel niet zijn, die je op de vloer legt. Echt een uitkomst dus, dat Pontmeyer een bezorgservice heeft die het af kwam leveren bij me, gewoon recht voor de stoep. Ik kon er direct mee aan de slag op deze manier en dat heeft echt de vaart in het hele proces gehouden.