Hogedrukreiniger ontzettend handig!

nieuwgereedschap

nieuwgereedschap reinigen 3Een hogedrukreiniger is ontzettend handig om (grote) oppervlakken mee te reinigen. Nadat ik vaak problemen had met het stoepkrijt van kinderen van de tuintegels afhalen besloot ik om een hogedrukreiniger aan te schaffen. Dit was een ontzettend goede beslissing omdat het niet alleen stoepkrijt makkelijker weg haalt, maar ook tegen ramen kan je de spuit gebruiken. Het scheelt een hoop onnodig werk en je bent een stuk sneller en efficiënter aan het werk.

 

nieuwgereedschap reinigen

Sneller

Ik heb een klein nichtje dat graag bij mij komt, en ook graag buiten speelt. Mijn nichtje speelt ook maar al te graag met stoepkrijt en kliedert soms mijn hele stoep onder. Ik ben hier in de zomer vaak niet zo heel blij mee, omdat het dan niet regent en het stoepkrijt een lange tijd blijft zitten. Ook is de hoge druk spuit handig om onkruid mee te verwijderen. Ik heb dit altijd een naar klusje gevonden en deze oplossing kwam me goed uit. Ik probeerde het uit, en de hoge druk frequentie spuit zo het onkruid er tussen weg. Dit is een echte uitkomst voor mensen met een grote tuin zoals ik. Ik ben nu geen hele dagen meer bezig met het verwijderen van onkruid en stoepkrijt en ben dus heel erg blij met mijn aankoop!