Elho is het merk potten waar ik altijd op terug kom

elho_pure_round_30_cm_witElho is het merk potten waar ik altijd op terug kom

Wij zijn een aantal maanden terug verhuisd naar een groter en ruimer huis. Dit huis bevat veel licht door de enorme ramen en toch hebben we maar weinig inkijk, dit komt omdat de woonkamer gesitueerd is aan de achterkant van het huis, bij de grote achtertuin die we daar hebben. Ik hou ervan om veel planten en bloemen in huis te hebben en ik heb dan ook een zeer ruim assortiment van planten in huis. Ik heb veel verschillende potten gehad voor deze potten en de meeste die ik versleten heb waren designpotten. Speciaal ontworpen potten, perfect passend bij het interieur. Toch kwam ik altijd weer terug bij mijn Elho potten. De speciale en dure potten bleken achteraf nooit echt waterdicht, ze beschadigden snel en vaak bleken ze ook niet kleurvast waardoor er al snel lelijke vlekken ontstonden. De potten van het merk Elho zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen, kleuren en maten en dat maakt dat ik ze altijd weer prima weet in te zetten. Ik heb standaard een kleur in huis die eruit springt en deze plantenpotten van Elho heb ik dan ook allemaal in deze kleur. Naast planten in Elho potten in huis heb ik er ook vele buiten in de tuin staan, deze potten kunnen namelijk tegen extreme temperaturen en dat is zeker een vereiste in ons land. Ik kan mijn potten zo altijd buiten laten staan.