Een muursticker keuken gekocht voor in de keuken tegen de muur

360x1000x0_in-dit-huis-strak

Je kent wel het verhaal om van het gezaag van de vrouw af te zijn. Toen ik vorige maand de muur van de keuken had afgemaakt, was er een discussie over een lege plek tegen de muur. Eerst wilde ik kastjes hangen, maar aangezien mijn vrouw genoeg kasten heeft om de rommel in op te bergen wilde ik iets anders om haar tevreden te stellen. Vrienden van ons hadden net een muursticker keuken gekocht die bij hun in de woonkamer hangt. Eigenlijk vond ik het maar niets want dat kleeft en dat beschadigt mijn muur. Totdat de vrienden zeiden dat er geen gevaar bij was.

360x1000x0_foto-128
Heel tevreden


Terwijl mijn vrouw op de computer was, gaf ik haar een website die ik had gevonden van livingstickers.nl
Onmiddelijk zei ze dat ze een bepaalde muursticker keuken wilde hebben en om haar, haar zin te geven, kocht ik dus toch maar de sticker. Toen hij eenmaal aankwam en toen hij hing was ik toch best tevreden over het eindresultaat. Het koste al niet veel, dus daarvoor moest ik het niet laten. De mensen van de livingstickers.nl gaven raad en als we een vraag hadden, konden we hem gerust stellen zonder enige probleem. Ik was er in het begin tegen, maar nu is het een mooie gevulde plaats tegen de keukenmuur.

LS