Duurzaam bezig zijn als speurders

Duurzaam bezig zijn als speurders

logo (14)Ik heb sinds enkele maanden een site ontdekt, waar ik echt even over moét schrijven. Het is namelijk zo dat ik altijd op zoek ben naar gratis spullen, je kunt me echt onder de speurders scharen, ik kijk altijd waar ik mijn voordeel mee kan doen. Gelukkig wordt er tegenwoordig steeds meer gedeeld via het internet, zonder dat mensen er iets terug voor verwachten. Ik zag het zelf voor het eerst op de sociale media ontstaan, dat er hele groepen kwamen waarin mensen dingen aanboden in ruil voor bijvoorbeeld een kopje koffie. Echt geweldige spullen kwamen daar voorbij en als je het handig doet kan je met spullen van iets van tweehonderd euro aan komen zetten, zonder dat je daar echt een tegenprestatie voor hoeft te leveren – echt ideaal voor speurders dus! Ongelooflijk dat mensen zulke dure spullen gratis weggeven, maar goed, het bestaat dus echt. Zo ook op de site gratis af te halen, waar speurders echt aan het juiste adres zijn. Ook als je specifiek op zoek naar iets bent kun je er goed terecht omdat ze van de meest uiteenlopende dingen wel spullen hebben staan, iedereen biedt er echt van alles aan! Soms loont het als je direct iets nodig hebt toch naar de winkel te gaan en het aan te schaffen, maar heb je er de tijd voor en wil je er liever niets aan kwijt zijn, dan doe je er zeker goed aan de site eens te bekijken! Je vindt er namelijk in allerlei uiteenlopende categorieën de mooiste spullen – want dat is het, vaak is het nog in prima staat ook! Ik denk dat veel mensen het uit overtuiging doen, dat het goed is om te delen of überhaupt op deze manier duurzaam bezig te zijn!