Aluminium staaf bij ALUMINIUMvakman.nl

Aluminium staaf bestelt u eenvoudig online & perfect op maat bij ALUMINIUMvakman.nl: De online specialist in aluminium profielen! U vindt bij ons een gerichte collectie aluminium staaf, zowel rond als vierkant massief en eenvoudig online te bestellen in een lengte op maat. Wij kunnen uw stafproduct in een lengte op maat leveren, vanaf 10 cm tot en met 600 cm. Selecteer de gewenste afmeting, klik door naar de productpagina, vul de gewenste lengte (in cm!) in en klik op bereken: De exacte prijs wordt direct getoond. Nadat u uw bestelling afgerond heeft in onze beveiligde betaalomgeving, neemt 1 van onze medewerkers contact met u op om een passende bezorgdatum in te plannen. Wij zorgen ervoor dat uw ALU staf, netjes op maat gezaagd, snel thuis ontvangt! Altijd een aluminium staaf (massief) bij ALUMINIUMvakman.nl voor de beste prijs, op maat gezaagd & snel in huis!

Aluminium staaf: Op maat van 10 cm tot 600 cm.

Bij ALUMINIUMvakman.nl bestelt u een aluminium staaf, zowel vierkant als rond, eenvoudig online in de door u gewenste lengte op maat. Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte online collectie, met daarin de meest gebruikte alu staf afmetingen in Nederland & België. De vierkante alu staf massief bieden wij aan vanaf 6 mm dik tot en met 30 mm dik. De ronde aluminium staf massief bieden wij aan vanaf 6 mm dik tot en met 25 mm dik. Dit zijn de meest voorkomende / gebruikte afmetingen en welke variant u ook kiest, alle aluminium staf producten zijn bij ALUMINIUMvakman.nl tot 600 cm op maat te bestellen. U kunt bij ons de gewenste lengte zelf bepalen, op cm niveau, dus geen staffelmaten waarbij u nog steeds het alu profiel zelf op maat moet zagen! U voert het aantal cm in bij stap 1 en wij zorgen ervoor dat u de aluminium staaf perfect op maat ontvangt, wel zo handig.

Uiteraard is de exacte prijs afhankelijk van de lengte die u kiest. Nadat u binnen stap 1 de lengte ingevoerd heeft en klikt op de groen knop ‘bereken’ wordt de exacte prijs van uw alu staf direct berekend & getoond. Zo weet u precies waar u aan toe bent en betaald u alleen voor de lengte die u ontvangt!