Als engeltjes slapen op Swiss Sense

Als engeltjes slapen op Swiss Sense

Mijn vriendin en ik hebben net een nieuw kindje gekregen en onze ogen gaan open. Niet alleen voor het leuke van het nieuwe leven en hoe dat voor te stellen aan de rest van de wereld. Niet alleen hoe genieten het is om met je kind te zijn, een kind dat uit liefde verwekt is en dat een prachtige aanvulling op je leven is. Ook zijn wij compleet verwonderd over hoe snel je verwilderd kan worden als je net een kindje hebt. Wij krijgen nauwelijks slaap ‘s nachts en dat voelen we echt heel erg. Het doet nogal wat met je als je in de nacht niet kan slapen en de volgende ochtend weer op kantoor moet zitten, zoals wij. Ik ben zelfs wel eens op mijn toetsenbord in slaap gevallen en wist naderhand echt niet meer waar ik het had. Voor ons is het heel belangrijk die weinige slaap die we nog krijgen goed te pakken en daar hadden we ons goed op voorbereid ook. Nog ver voor de bevalling hadden we het over onze slaapkamer en toen kwam ons bed ter sprake, dat eigenlijk helemaal niet zo lekker lag. Ik stelde voor eens rond te kijken naar geschikte bedden en we kwamen uit op Swiss Sense.

Ik wist van vrienden al dat de bedden van Swiss Sense echt ongelooflijk lekker liggen, aangezien ik eens te gast was geweest daar in huis. Ik zei dat we echt even langs een Swiss Sense filiaal moesten voor we onze keuze maakten, en dat is maar goed geweest ook. Uiteindelijk namelijk hebben we gekozen voor niet alleen een matras maar een gehele boxspring van Swiss Sense. We slapen nu als engeltjes, dat wil zeggen, áls we slapen dan.