Windbreekgaas op maat bestellen?

Windbreekgaas/winddoek is geschikt wanneer je op zoek bent naar een manier om de wind tegen te houden. Vaak wordt dit toegepast bij sportvelden en tuinen. Wil je ook graag windbreekgaas/winddoek op maat bestellen? Wij kennen een partij waar je terechtkunt voor het scoren van dit product.

Waar windbreekgaas bestellen?

Voor het bestellen van windbreekgaas, raden we je aan om een kijkje te nemen bij Nettenshop. Bij deze partij vind je diverse soorten windbreekgaas/winddoek van hoogwaardige kwaliteit. Het zorgt voor een windreductie van 80 tot 90%. Bovendien heeft het een uitstekende UV bestendigheid en daarnaast is het verkrijgbaar in diverse afmetingen. Ook zijn de doeken leverbaar in verschillende kleuren.

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden voor het bestellen van windbreekgaas/winddoek. Zo kun je kiezen voor:

  • Een losse afsnijding van de rol, zonder afwerking van de rand
  • Een losse afsnijding van de rol met omzoomde rand
  • Een losse afsnijding van de rol met omzoomde rand en ingeslagen ronde zeilogen om de 20 of om de 50 cm, eventueel ook mogelijk in ovale uitvoering Een losse doek op maat te, waarbij deze wordt voorzien van Tenax drukknopen. Dit is vooral van toepassing als het zichtwerk is en het er mooi uit moet zien.

Levering

Heb je veel last van wind in de tuin? Dan is het een goed idee om een spoedlevering te plaatsen. De order wordt dan, indien de grondstof voorradig is, binnen 48 uur verzonden. Zo hoef je dus nooit lang te wachten tot jouw bestelling binnenkomt en kun je dus

Meer weten over windbreekgaas/winddoek bestellen?

Kom je er niet helemaal uit met het bestellen? Dan is het mogelijk om je vragen over windbreekgaas/winddoek te delen met de specialisten van het bedrijf. Neem contact met het bedrijf door ze te mailen of te bellen. Zij staan voor je klaar en helpen je graag verder, zodat je een juiste aankoop verricht.