Waar Saris bagagewagens mee kunnen helpen

saris bagagewagens

Een bagagewagen is natuurlijk een ontzettend handig hulpmiddel tijdens bijvoorbeeld verhuizen, maar er zijn ook nog tal van andere gelegenheden waar het erg handig bij is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vakantie met meerdere gezinnen waar er heel erg veel bagage is. Saris bagagewagens zijn in dat geval natuurlijk erg handig, het zorgt ervoor dat niet alle auto’s helemaal bomvol komen te zitten. Dit is overigens ook erg gevaarlijk, er zijn genoeg families die de auto zou vol zetten dat er helemaal geen zicht meer is.

saris bagagewagens

Op vakantie met een aanhangwagen

Hoewel het meenemen van een aanhangwagen op vakantie dus erg handig is, zitten er ook een aantal nadelen aan. Zo is het natuurlijk zo dat je minder hard met een aanhangwagen mag en kunt rijden. Dit zorgt er dan ook voor dat je langer over je reis doet dan zonder een aanhangwagen mee te nemen. Dit is dan ook een afweging die je voor jezelf moet maken, wil je het comfort van meer ruimte of wil je sneller op je bestemming zijn. 

Houdt rekening met meerdere factoren

Een auto met aanhangwagen verbruikt natuurlijk meer, maar dat moet je er dan voor over hebben. Het is ook zo dat je met een aanhangwagen meer kans hebt om van de weg te raken, doordat je kunt gaan slingeren. Dit klinkt natuurlijk wel als veel nadelen, maar er zijn ook al tal van voorbeelden dat het goed gaat. Er gaan jaarlijks ontzettend veel Nederlanders met een caravan of vouwwagen op reis en bij het merendeel gaat dit gewoon goed. Maak voor jezelf dus de afweging, ga ik voor snelheid of comfort?