Waar kan je het best zitten in de kroeg

barkrukken

Als mensen uitgaan, is het vaak lastig om een zitplek in de kroeg te bemachtigen. Dit komt doordat het vaak druk is. Als het wat rustiger is, dan is het te adviseren om bij de barkrukken te gaan zitten. Hierdoor zit je dicht bij de bar, en kan je tegelijkertijd ook een praatje maken met de mensen om je heen. Vaak hebben kroegen ook een bank, maar hier zit je niet op gelijke hoogte en maak je dus weinig mee van wat er allemaal gebeurt in de kroeg. Daarnaast zit je dan ook vaak verder van de bar af, en is het dus lastiger om drankjes te bestellen.

barkrukken

Dansen naast de barkruk

In een bar draait er vaak sfeervolle muziek en zelfs dansmuziek. Als je op een bank in een hoekje zit kan dit nog best een klus worden. Het handige van de barkruk is dat je automatisch meer ruimte hebt om toch nog een dansje te doen. Zo kun je makkelijk met een groepje om de barkrukken heen dansen. 

Schuiven met de barkrukken

Nog een voordeel van de barkrukken is natuurlijk dat deze eenvoudig te verplaatsen zijn. Het is dus vrij simpel om de krukken te verplaatsen naar bijvoorbeeld de pooltafel of om de krukken in een rijtje te plaatsen dicht bij het dartbord. Kortom jij bepaalt dus zelf waar jij wilt zitten als je gebruik maakt van de barkrukken. Op die manier wordt naar de bar gaan met een groepje een stuk gezelliger.