Volop genieten in de tuin? Kies voor een zonnescherm!

Wilt u volop gaan genieten in de tuin? Kies er dan voor om een zonnescherm toe te passen. Wanneer u kiest voor een zonnescherm kunt u tijdens de warmste zomerdagen lekker in de schaduw gaan zitten op uw terras. Het terrasscherm is prachtige toevoeging en neemt nauwelijks ruimte in. Wij raden u zeker aan om het zonnescherm bij Rolluiken33 te bekijken. Daar kunt u kiezen uit verschillende types, formaten en afwerkingen. Er is voor iedereen een gewenst zonnescherm naar wens te bestellen. 

Een zonnescherm bestelt u binnen 5 stappen op Rolluiken33.nl. Stap 1 vult u uw breedte en uitval in. Vervolgens kunt voor de type zonnescherm die u wilt ontvangen in stap 2. In stap 3 kiest u de kleur van de cassette en in stap 4 kiest u voor de kleur van het doek. In de stap 5 kiest u vervolgens nog hoe u uw zonnescherm wilt gaan bedienen. Wanneer u al deze stappen hebt doorlopen, krijgt u een prijs te zien van uw zonnescherm op maat. Nergens anders bestelt u een zonnescherm tegen een betere prijs/kwaliteit verhouding dan als bij Rolluiken33.nl. Wacht dus niet langer en bezoek meteen de webwinkel.

Een zonnescherm monteren doet u met de handleidingen van Rolluiken33.nl. De handige montagehandleidingen maakt het monteren van uw zonnescherm erg eenvoudig. Doorloop de handleiding stap voor stap en lees alle informatie zorgvuldig. Wanneer u de montage zelf niet gaan verrichten, is het ook mogelijk om dit te laten doen door een van de montageteams van Rolluiken33. De monteurs komen dan langs om de situatie in te meten en vervolgens ook monteren. Weet u niet zeker of de montage zelf is te doen? Bekijk de handleidingen online op Rolluiken33.nl. Let op! Monteer het zonnescherm minstens met twee personen. De zonneschermen zijn erg zwaar en dus ook onmogelijk om zelf te monteren.