Vijgenboom op stam

Lees hier over een vijgenboom op stam kopen. Op zich is een vijgenboom op stam een zeldzaamheid, want het zijn speciaal gekweekte vijgenstruiken die wel weer veel voorkomen. Een vijgenboom zal dan ook een echte eyecatcher wezen, een opvallend stuk vegetatie in de tuin. De vijgenboom doet het bijzonder goed in ons kille en natte klimaat, en het geeft heerlijke vruchten. Van alle aangeboden vijgenbomen bij Tropic trees zijn de vijgen goed eetbaar. Je kan vijgen rauw eten, maar ook inmaken. Daar nog bij geeft de vijgenboom een unieke zoete geur af. Voor de vanaf prijs van slechts 25,= euro kun je bij Tropic trees een vijgenboom kopen.

Exotische bomen en planten zijn in feite bijzonder

Een vijgenboom op stam is apart, maar dat geldt voor meer exotische bomen en planten. Op de internetsite van Tropic trees kun je selecteren, bovenaan de site zit de navigatie. Je kunt zo dan ook de olijf, palm, citrus, en druif bekijken. Daarnaast heeft Tropic trees een groot assortiment met bijzondere kamerplanten. Een aanrader is om ook op overig te klikken want daar staan ook nog een reeks bijzondere boompjes en planten. Als je de prijzen gaat vergelijken zal je opvallen dat die bij Tropic trees erg laag zijn. Dit komt omdat het bedrijf een importeur is.

Eigen import heeft meer voordelen dan enkel voordelig

Alle boompjes en planten, dus ook de vijgenboom op stam, is bij Tropic trees goedkoop aan te schaffen. Als extra voordeel van eigen import is dat de boompjes en planten gezond zijn. Als die olijf, citrus, palm, of vijg een ziekte onder de leden heeft dan koopt Tropic trees die niet in. Zo worden alleen gezonde boompjes en planten ingevoerd, en die garantie komt dan bovenop de lage prijs. Kijk op de site of er iets tussenzit wat je kwijt kan. Dat kan een grote kamerplant zijn voor in de kantoortuin, een agave in een pot voor op het balkon. enzovoort.