Verschillende soorten led tuinverlichting

LOGO-letsleds.nl

Je hebt veel verschillende soorten led tuinverlichting en daardoor is er ook een ruime keus. Je hebt verschillende type buitenlampen zoals:

  • Richtbare tuinlampen die op grondpin zijn.
  • Dimbare gevelverlichting
  • Breedstralers die dimbaar zijn met een afstandsbediening.

Deze type lampen zijn minimaal IP65 waterdicht gekenmerkt, want dan kun je ze zonder enige problemen buiten plaatsen in je tuin of ergens anders. Deze producten zijn meestal leverbaar met een 1,5 meter lange stekker. Dit geven ze mee zodat je de lampen direct plug & play kan aansluiten. 

Lichtopbrengst van de lampen

De nieuwere led tuinverlichting hebben veel meer licht dan de traditionele verlichtingen. Wat betekent dit nou? Dit betekend dat bijvoorbeeld een LED lamp van 7 Watt makkelijk een halogeen of gloeilamp van 50 Watt vervangt. Een LED lamp van 10 Watt vervangt dus een halogeenlamp van 100 Watt en een 20 Watt vervangt een 200 Watt, zo gaat dat verder. Een LED tuinverlichting kan je ook om andere redenen gebruiken. Als eerste om de tuin op te lichten en zo meer toegankelijker te maken. Dit zorgt ervoor dat in de wintertijden het niet meer donker gaat zijn in je tuin. Je zult door verlichting al veel eerder langer buiten blijven dan wanneer je in het donker zit.