Vensterbank donker gezoet Belgisch hardsteen.

Een prachtige vensterbank (voor binnen) van topkwaliteit Belgisch hardsteen uit de Ardennen met een prachtige en levendige antraciet tint. De donkergrijze tint in combinatie met de mooie fossielen en (soms) fijne witte aders aan het oppervlakte zorgt voor een natuurlijke en stijlvolle uitstraling, zeker in combinatie met de ‘gezoete afwerking’. Deze donker gezoete hardsteen vensterbank heeft een glad oppervlakte met een lichte matte glans.

De vensterbank van Belgisch hardsteen donker gezoet kunt u online bestellen tot een maximale lengte van 240 cm. Wanneer u de lengte invoert (in cm) en op ‘bereken’ klikt wordt de exacte prijs direct getoond. En wenst u een andere afwerking van uw hardstenen vensterbank dan aan beide kanten ‘recht afgezaagd’? Geen enkel probleem. In onze eigen natuursteen zagerij kunnen wij maatwerk snel en voordelig realiseren. De volgende afwerkingen kunt u direct ‘mee bestellen’ voor een vaste scherpe prijs; Een kant in verstek gezaagd (45 graden hoek)., twee kanten in verstek gezaagd (45 graden hoek), eén kant met een hoek uitgezaagd, twee kanten met een hoek uitgezaagd en eén kant in verstek gezaagd + één kant met een hoek uitgezaagd.

NATUURSTEENvakman

Selecteer de gewenste optie (met een muisklik) en de prijs wordt automatisch aangepast. Indien u kiest voor een optie anders dan ‘recht gezaagd’ kunt u vervolgens in een invoerveld de gewenste specificaties invullen. Bekijk hiervoor eerst de aanleverspecificaties. Vul hierbij het gewenste type + de juiste maten in. Wij zagen uw vensterbank vervolgens in eigen natuursteen zagerij perfect op maat. Belgisch hardsteen vensterbank online; NATUURSTEENvakman.nl.

Ander maatwerk?
Wenst u een andere afwerking, dan verzoeken wij u om gebruik te maken van ons offerte aanvraag formulier. U ontvangt van op korte termijn een gericht (prijs)voorstel. En Twijfelt u nog? Maak dan gebruik van onze unieke sample service, dan ontvangt u een stukje van 10×10 cm voor een scherpe vaste prijs thuisbezorgd!