Toen ik de lampen bij mijn vriendin zag wilde ik graag dezelfde.

LampenToen ik de lampen bij mijn vriendin zag wilde ik graag dezelfde.

Eindelijk krijgen wij volgende week de sleutel van ons nieuwe huis. Ik heb al veel ingepakt staan en er zijn veel vrienden en familie om ons heen die komen helpen want er moet een hoop worden over gehuisd. Er zijn een tweetal kamers waar niet zo veel hoeft te gebeuren dus het lijkt mij verstandig om daar alvast zo veel mogelijk spullen neer te zetten die wij dan later uit kunne pakken en op de juiste plek in het huis kunnen zetten. Toen ik bij mijn vriendin op de koffie was viel het mij op dat haar lampen zo mooi staan en aangezien ik ongeveer hetzelfde soort interieur ga krijgen in ons nieuwe huis heb ik haar gevraagd of ik de naam van de firma mag weten waar zij deze lampen heeft gekocht. Op Ledlamp.nl vertelde zij, nou dat is makkelijk onthouden en daarmee ben ik thuis meteen achter het internet gegaan. Ik zag inderdaad haar lampen er ook tussen staan. En zo heb ik voor ons huis ook de lampen compleet kunnen maken. Nu nog aftellen op de dagen dat wij de sleutel krijgen en dan kan ik niet wachten om zo snel alles in orde te gaan maken en eindelijk op onszelf te kunnen gaan. Wij gaan namelijk voor het eerst samen wonen. Mijn vriend laat een huur appartement achter en ik kom thuis bij mijn ouders vandaan. Nu was ik natuurlijk al veel bij mijn vriend maar nu wij samen dit huis hebben gekocht voelt het veel echter. Ik heb mijn vriendin bedank voor de tip en zo heb ik het complete plaatje al helemaal in mijn hoofd nog voordat wij een voet over de drempel hebben gezet. En hopelijk word het net zo als ik mij heb voorgesteld.