Timmerman Hillegom heeft mooi werk afgeleverd

Ik ben altijd druk in en om mijn huis. Zo was ik deze keer druk om de zolder eens goed aan te pakken. De afgelopen tijd zijn alle spullen die ik niet nodig had op zolder terecht gekomen en nog steeds staan ze daar nutteloos op de grond. Voorheen kon je er nog makkelijk langs lopen, maar nu moet je soms klimmen om aan de andere kant van de zolder te komen. Tijd om actie te ondernemen. Inmiddels was ik al de hele morgen druk bezig met opruimen, helaas zonder resultaat. De stapel met spullen werd van de ene naar de andere hoek geschoven, maar bleef in de weg staan, hier moest een oplossing voor komen. Via internet kwam ik al snel bij timmerman Hillegom terecht. Samen met deze timmerman heb ik bekeken wat ik het beste op zolder kon laten maken. Ben tot de conclusie gekomen dat er rolkasten komen. Omdat de zolder een schuin dak heeft, dus een loze ruimte waar niets mee gedaan wordt, maakt timmerman Hillegom een soort lade op wieltjes die je onder dit schuine dak kan plaatsen als je ze niet nodig hebt. Zo heb ik een opgeruimde zolder, en is de loze ruimte nu goed te gebruiken. Kasten-960x332

Ruime zolder

Ik kan weer genieten van een ruime, opgeruimde zolder. Ook kan ik zo mijn spullen die ik nodig heb snel vinden, op de kasten zijn plaatjes gemaakt waar ik een etiket in kan zetten waarop geschreven staat wat er in de kast zit. Verschoor-logo-adres-31-300x142