Strak design van het Sanitair Online hangtoilet

9Een van de belangrijkste plekken voor je hygiëne betreft in huis toch wel het kleinste kamertje. De meeste mensen gaan er een beetje aan voorbij misschien, maar we mogen best een stil staan bij het belang van dit soort hygiëne in huis, het is namelijk niet altijd zo vanzelfsprekend geweest – en ook op sommige plekken ter wereld is dat nog helemaal niet het geval. Toch mogen we van geluk spreken met deze uitvinden van de Romeinen, die ons op vele fronten een infrastructuur als dit hebben gebracht. Een heel handige infrastructuur, mag je wel zeggen.

72

Aandacht besteed aan het toilet

Hier in huis heb ik best wat aandacht besteed aan het toilet, temeer omdat ik een voordelige wc pot wilde hebben. Daarop werd ik door een vriend gewezen op de webwinkel van Sanitair Online, alwaar je vele van dit soort potten vindt, wel een stuk of duizend verschillende soorten en maten. Ikzelf wilde een wandcloset hebben, aangezien ik dat nog hygiënischer vind dan een staand toilet – maar dan om andere redenen. Je hebt er immers niet zoveel omkijken naar met het schoonmaken van dit kleinste kamertje. Op deze website vind je verschillende soorten en mijn keuze viel op een Sanitair Online hangtoilet dat er als volgt uitziet.

71

Ik was gelijk gek van het strakke design en bovendien sprak ook de prijs mij in het bijzonder aan. Het heeft een driehoekige vorm die ook in de rest van het interieur van het kleinste kamertje terugkomt. Bovendien kwam ook de prijs niet in de laatste plaats – want met een reductie van 435 euro naar 260 euro pak je daar uiteindelijk zelf het meeste voordeel van!