Spiegels op maat

Spiegels op maat

Een spiegel voor in je entree nodig? Bestel een op maat gemaakt exemplaar

Vooral in of bij de entreeruimte in huis is het handig om minimaal één spiegel te hebben hangen. Deze ruimte bevindt zich namelijk dikwijls dicht bij de voordeur. Door daar een spiegel te hebben hangen kun je dan ook vlak voor je vertrek nog even snel checken of het met je uiterlijk goed zit en dat je niets over het hoofd hebt gezien. Ook op andere plekken in huis zijn spiegels natuurlijk reuze handig om je uiterlijk te controleren, bijvoorbeeld in je slaapkamer of in de badkamer. Hoe dan ook is het, als je een nieuwe spiegel nodig hebt, slim je spiegels op maat te bestellen. Zo weet je altijd zeker dat je nieuwe spiegel op een goede manier in de beschikbare ruimte aan de muur past.

Hoe is een spiegel eigenlijk opgebouwd? 

Een spiegel bestaat in principe altijd uit drie lagen. Hierbij is de buitenste laag simpelweg van glas. De middelste laag is vervolgens gemaakt van een reflecterend type metaal. Dit zorgt ervoor dat het spiegeleffect daadwerkelijk optreedt. Tenslotte vind je achter die reflecterende laag nog een dikke laag om het geheel af te dekken. Dit voorkomt dat je door de spiegel heen kunt kijken. 

Spiegels op maat

Bijkomende voordelen van spiegels in huis

Jezelf bekijken, je eigen uiterlijk controleren en je make up of je kapsel fatsoeneren, dat zijn zo’n beetje wel de belangrijkste dingen waarvoor je een spiegel nodig hebt. Een op maat gemaakte spiegel in je woning heeft echter nog meer voordelen, te weten:

Een spiegel is in potentie een echte smaakmaker in huis. Het kan de aankleding van de betreffende ruimte van het nodige extra cachet voorzien.

Een spiegel kan een ruimte groter laten lijken dan deze daadwerkelijk is.

Spiegels zijn heel goede verspreiders van invallend zonlicht.