Schildersbedrijf Leiden een top schilder!

2 Mijn huis had al een tijd lang een nieuwe verflaag nodig, dit moet namelijk om de zoveel jaar om rotting te voorkomen. Zodoende heb ik veel contact opgenomen met verschillende bedrijven alleen waren die vaak heel druk en stonden je dus kort en onduidelijk te woord. Dit was heel erg vervelend en gaf mij meteen een slechte indruk van het bedrijf. Tot dat ik dus bij Schildersbedrijf Leiden uit kwam. Dit bedrijf belde ik in de avond en ze konden mij nog heel goed te woord staan. Ze wilde graag een afspraak maken om de producten en kleuren te laten zien waar ik uit zou kunnen kiezen!

1

Een gesprek gepland met een van de schilders!

Een schilder van het bedrijf kwam netjes op de afgesproken tijd bij mij langs. Hij had een hele grote tas mee met alle beschikbare kleuren waar ik uit kon kiezen en hij vertelde mij over de andere mogelijkheden. Zodoende zijn we op een kleur uitgekomen en hebben we een mooi prijsje afgesproken.

Schilders hielpen mij goed en snel!

We hebben tijdens het gesprek ook een tijd en datum afgesproken wanneer ze konden beginnen. Zodoende kwam de dag aan dat ze zouden starten met schilderen. Ze hebben het heel snel afgrond en het resultaat was echt super mooi. Als ik zou kiezen zou ik weer voor Schildersbedrijf Leiden kiezen! Het is namelijk het mooiste schilderwerk wat ik ooit op een huis gezien heb voor een hele mooie prijs! Dit vind je niet vaak moet ik zeggen.3