Riool ontstoppen in Lelystad door een expert laten doen

De  riool ontstoppen in Lelystad, laten wij alleen maar door een expert doen. Wij zijn er inmiddels achter riool ontstoppen in Lelystadgekomen dat je niet elke klus zomaar door iedereen kan laten uitvoeren. Hiervoor moet je echt wel kennis hebben en dat heeft niet iedereen, helaas. Onlangs hadden wij een verstopping in de wc en hiervoor hadden wij iemand gevonden die dit op kon lossen. Helaas heeft deze persoon de klacht alleen maar erger gemaakt en hierdoor was ons toilet helemaal niet meer te gebruiken. Wat deze persoon precies heeft gedaan weten wij niet en volgens mij weet hij dat zelf ook niet. Het gevolg was dat wij nu nog meer ellende hadden, dan voorheen. Snel een expert erbij laten komen, iemand die hier wel verstand van heeft. 

De riool ontstoppen in Lelystad door de RVS Rioolservice

riool ontstoppen in LelystadWat hadden wij een spijt dat wij een beunhaas hadden ingehuurd. Deze beste man had volgens mij  nog nooit een riool van dichtbij gezien en dat was te merken ook. In het begin liep het water in ons toilet nog redelijk weg. Maar eenmaal deze man erbij te hebben gehaald, bleef heet water staan. Met geen mogelijkheid kregen wij de toilet pot leeg. Best wel een smerig karwei, maar helaas het moest gedaan worden, de pot moest leeg gemaakt worden. Met een smoes hebben wij eerst afscheid van deze ‘monteur’genomen. Daarna hebben wij een erkend bedrijf gebeld, een bedrijf die verstand van dit soort problemen heeft en deze ook snel kan oplossen.

RVS Rioolservice was zeer snel aanwezig en heeft ook binnen een mum van tijd het probleem weten te vinden. Met een hogedrukreiniger werd ons riool schoongespoten en het probleem verholpen. Inmiddels hebben wij nergens meer last van e daar ben ik enorm blij mee. Dankzij de goed en snelle service hebben wij weer een goed doorlopend toilet.