Op vakantie met de caravan, wat neem je mee?

opblaasbare voortent caravan

Wat je meeneemt tijdens je vakantie met de caravan, is natuurlijk ook wel persoonlijk. Houd je van een hele luxe en comfortabele kampeervakantie waarbij je van alle gemakken bent voorzien of mag het van jou wel lekker basic en primitief? Ook maakt het een verschil of de caravan jouw eigendom is of dat je hem huurt. Is het je eigen caravan, dan hoef je vaak minder spullen mee te nemen. Maar wat is handig om bij je te hebben tijdens je vakantie met de caravan?

opblaasbare voortent caravan

Opblaasbare voortent caravan

Een opblaasbare voortent caravan is echt voor iedereen ideaal. Meestal is een caravan zelf toch wel snel te klein. En in een tent krijg je nog meer echt zo’n kampeergevoel. Zeker als je van een echt vakantiegevoel houdt, is een voortent cruciaal. Alleen kost het vaak zoveel moeite om die tenten op te zetten. Wat een gedoe vaak met stokken. Kies je echter voor een opblaasbare voortent, dan heb je daar allemaal geen last van. Nooit meer een haring kwijt en voordat je het weet, staat de tent rechtop. Alleen even de tubes oppompen en je kunt je extra leefruimte direct gebruiken.

Goede wandelschoenen

Ben je op vakantie met de caravan, dan wil je er vast en zeker op uit trekken. Neem daarom goede schoenen mee. Natuurlijk weet jij precies welke schoenen jij nodig hebt. Wandel je in de bergen, in het bos of vooral in de stad? Pas je schoenen daarop aan en geniet extra van je kampeervakantie. Loop je in de tent en in de voortent graag op blote voeten, dan is dat makkelijk, maar veel mensen vinden het ook prettig om dan slippers bij zich te hebben. Die zijn ook altijd handig als je gebruik maakt van de douches op de camping.