Nieuw uiterlijk door de tuinplantenwinkel

alchemilla-mollisToen ik een paar maanden geleden ging verhuizen naar een nieuwe appartement kreeg ik er een dakterras bij, die moest natuurlijk wel mooi en natuurlijk worden aangekleed met mooie planten en bloemen. Een vriendin van mij kwam toen met de tip dat ik naar de tuinplantenwinkel moest gaan om eens te kijken wat voor een soorten planten en bloemen ze allemaal hadden die misschien wel bij mijn stijl passte die ik in gedachten had voor het dakterras. Ik ben toen eerst maar eens gaan kijken op hun website waar ze ook ruime keuze hebben van planten tot hagen. Genoeg keuze dus voor een nieuwe tuin.

acanthus-mollisPrachtig nieuw dakterras

Na een paar dagen te hebben nagedacht over wat ik allemaal zou willen heb ik besloten om zelf maar eens met eigen ogen een kijkje te nemen in hun eigen winkel, zo kan je ook op nieuwe ideeën komen.clematis-duchess-of-edinburgh Toen ik daar aankwam was ik meteen verrast door de ruime keuze die je bij de tuinwinkel hebt, meters hogen hagen en prachtige bloemen stonden in de hallen. Daardoor werd het nog moeilijker om een keuze te maken wat ik allemaal wilde bestellen. Na rustig te hebben rondgekeken heb ik een paar keuzes gemaakt tussen bloemen en planten die ik zonder twijfel op mijn nieuwe dakterras wil hebben. Aangezien ik boven de vijfenzeventig euro uitkwam waren de bezorgkosten gratis en werd het netjes binnen een paar werkdagen afgeleverd aan huis. Het huis ziet er nu niet alleen van binnen sfeervoller uit maar ook weer van buiten, het resultaat is prachtig.