Mooie keuken bij Keuken Westervoort op de kop getikt

In de maanden augustus en oktober hebben ik en mijn vrouw gekeken naar een keuken voor in ons nieuwe huis. Deze zat er helaas niet inbegrepen. Daarom was het nodig om te gaan kijken naar een keuken met een middelmatige prijs. Alleen wisten we nog niet welke keukenzaken ons echt zouden aantrekken. We vroegen daarom aan mijn eigen tante, die onlangs ook een keuken heeft geplaatst in haar huis, om advies. Ze verwees ons meteen zonder twijfel naar Keuken Westervoort. Volgens haar een prachtige keukenzaak waar je een heleboel keukens hebt. We twijfelde niet om deze zaak over te slaan dus daarom noteerde we het adres van de zaak.

Een dagje keukens kijken

Een week later, toen ik en mijn vrouw eindelijk tijd hadden, begonnen we aan ons dagje keukens kijken. Eerst bezochten we de keukengigant. Na 2 uur daar rond te hebben gelopen, kwamen we erachter dat het aanbod niet onze stijl was. We verlieten de winkel en gingen met volle vertrouwen op weg naar de zaak waar mijn tante ons naar verwees, namelijk Keuken Westervoort. Toen we bij keuken Westervoort aankwamen, wisten we meteen dat het onze stijl zou zijn.

‘’Keuken Westervoort heeft ons niet teleurgesteld’’

Het was inderdaad ook onze stijl. Mooie keukens die er erg chique uitzagen. Ook hadden vele keukens mooie accessoires en kookeilanden. De kleuren die de keukens hadden waren ook erg mooi. Uiteindelijk toen we een 2 uur aan het rondkijken waren, waren we eruit. Het ging een donkergroene kleur keuken worden. Een keuken met een handig kookeiland, grote koelkast, en ruime kasten. We onderhandelde het een en ander met keuken Westervoort en binnen een mum van tijd was het geregeld. Na twee weken was de keuken dan eindelijk gemonteerd in ons nieuwe huis. Het zag er prachtig uit en we stonden echt versteld. Keuken Westervoort heeft ons niet teleurgesteld.