Maak je zomer onvergetelijk met een tuinkachel

Het wordt weer tijd om te gaan genieten van de zomer. Wat is er nou lekkerder dan in je tuin genieten van de zwoele zomeravond, met een glaasje wijn of een koud biertje erbij? Toch kan het in de loop van de avond afkoelen, en dat is jammer. Want je zou natuurlijk het liefst zo lang mogelijk buiten zitten. Met een tuinkachel krijg je dat voor elkaar. Buitenverwarming zorgt ervoor dat je iedere avond buiten kunt doorbrengen, of het nu 10 of 20 graden is. Lees hier waarom je met een tuinkachel iedere zomer vanaf nu onvergetelijk maakt.

De sfeer straalt ervan aftuinkachel-1-e1440695340893

Wat voor soort buitenverwarming je ook hebt, je zult er meer sfeer mee in de tuin brengen. Of het nu een tuinkachel, terrashaard, vuurschaal of vuurkorf is; zet hem op een centrale plek neer en je tovert de tuin om in een bruisende plek van gezelligheid. De tuin zal er ook nog een stuk mooier uitzien in het donker. Geniet van het dansen van de vlammen en het geknetter van het hout.

Warm, warmer, warmst

Je zou het haast vergeten als je de mooie designs van tuinkachels ziet, maar op de eerste plaats is buitenverwarming natuurlijk bedoeld om het buiten warmer te maken. Als je een kachel of haard op het terras neerzet, kun je ervan op aan dat alle zitplaatsen lekker worden verwarmd. En wil je wat meer warmte, dan ga je toch lekker wat dichterbij zitten?

Onovertroffen gezelligheid

Een tuinkachel zelf straalt al hartstikke veel sfeer uit, maar je moet het natuurlijk zelf wel gezellig maken. Gelukkig helpt buitenverwarming je daarbij mee. Zet een haard centraal op het terras neer en je zult zien dat jij en je gasten sneller gezellig bij elkaar gaan zitten. Of wat dacht je van een vuurkorf of grote vuurschaal? Als je deze op het gras zet maak je er echt een soort kampvuur van. Let er dan wel op dat je tegels onder de vuurkorf neerzet. Zo voorkom je schade aan het gazon, en bovendien staat het allemaal dan net wat stabieler. Wat voor soort terrasverwarming je ook kiest, het wordt er sowieso een stuk gezelliger op.