Maak je huis gezellig

Een gezellig en fijn huis is iets wat iedereen wil. Zeker met koude dagen is het fijn als je een warm huis hebt waar zowel jij, je partner als je kinderen zich kunnen vermaken.

Een gezellig huis wordt gekenmerkt door kleur in de aankleding. Kies voor een felle kleur en verf die op een kleinere muur. Vul deze muur op met foto’s die je belangrijk vindt voor het gezin of met een krijtbord om persoonlijke berichten op te schrijven.

Om kinderen bezig te houden als het regent is het leuk om veel gezelschapspellen in huis te hebben. Spellen bedrukken zodat jullie op vakantie ook je eigen set houden kan natuurlijk bij Maxilia. Met Kolonisten van Catan en Machiavelli kan je je kinderen uren zoet houden, waarna het hopelijk niet op onenigheid uitdraait.

Voor de echt ongure dagen zijn plaids, dekentjes en heerlijk zachte kussen fijn voor het ultieme bankhangen. Lekker Netflix aan met je favoriete series en een kop thee bij de hand. Plaids van fleece zijn heerlijk warm maar geven veel pluisjes af. Als je liever geen kleding wilt met veel pluisjes kan je kiezen voor een katoenen plaid. Natuurlijk kan je naast een plaid ook een heerlijke onesie of snuggie kopen om in te verdwijnen.

Warmte in je huis creëer je niet alleen figuurlijk ook letterlijke warmte is heel belangrijk. Het is niet fijn om tocht in je huis te hebben of veel warmte te verliezen doordat je enkelvoudig glas in huis hebt. Laat in de zomer je huis goed isoleren (ook in de zomer heel belangrijk aangezien het ook hitte buiten houdt) zodat je in de winter niet extra hoeft te stoken. Daarnaast kan een open haard je ook heerlijk voorzien van extra warmte. Ook een elektrische deken kan geen overbodige luxe zijn voor een fijne warme omgeving.