Loodgieter Voorschoten heeft me goed geholpen.

Ik ben altijd een zeer vrolijk en opgewekt mens, geniet van dag tot dag. Maar als me een keer iets tegen zit dan kan ik ook goed humeurig zijn. Zo kwam ik laatst, na een goede nacht rust, naar beneden. De avond tevoren had ik mijn vaatwasser aangezet, doe ik meestal want ik heb nacht tarief wat een stuk goedkoper is. Tot mijn schrik zie ik dat mijn gootsteen helemaal vol met vies water staat, ook de vaatwasser staat vol met smerig water en het stinkt enorm. Mijn humeur sloeg meteen om in een donkere wolk, ik zonder vaatwasser, nee dat kan echt niet. Ik heb werkelijk van alles geprobeerd om het water weg te krijgen, helaas zonder resultaat. Dan maar een loodgieter bellen die dit probleem wel kan oplossen. Via internet kwam ik al snel op de site van Loodgieter Voorschoten terecht, snel een afspraak gemaakt. Diezelfde dag konden ze nog langskomen, en binnen een uur was zowel mijn vaatwasser als mijn gootsteen weer helemaal watervrij. Bleek achteraf dat het vet wat de vaatwasser normaal gesproken moet afvoeren in de buizen is blijven hangen, waardoor alles verstopt raakte, daardoor kwam het water via de gootsteen weer naar boven. Wat was ik blij dat Loodgieter Voorschoten dit probleem heeft kunnen verhelpen. BinnenterreinCastellum

Voor mij geen nacht tarief meer.

Vol trots zet ik mijn vaatwasser nu al vroeg in de avond aan. Ik gebruik mijn nacht tarief niet meer, in het ergste geval had ik die ochtend natte voeten kunnen halen. Nee voor mij geen nacht tarief meer. top-300x65