Leuke muurtekst

muurtekst

We zijn allemaal wel bekend met de muurteksten. Het is een hype om je huis van binnen op te leuken met een zelf bedachte, of al bestaande quote. Zo’n leuke muurtekst brengt veel meer sfeer in huis, en maakt het gezelliger. Er zijn meerdere websites die ze aanbieden. Vaak is zo’n leuke muurtekst alleen wel een beetje aan de prijs. Bij plakhetzelf.nl kan je je eigen muurtekst ontwerpen. Wanneer je het formaat in hebt gevoerd, rekent de website de prijs voor je uit. Dit is een creatieve en goedkope manier om toch nog een leuke eigen muurtekst te hebben.

muurtekst

Creatief

Het leuke aan deze website is dat je alles kan personaliseren. Je kan zelf een formaat en kleur invoeren. Zo kan je je creativiteit de vrije loop laten gaan, en je hebt er een persoonlijk item bij voor in huis. Zo is er voor iedereen wel iets wat ze leuk vinden. Ook ligt de verantwoordelijkheid van het plakken van de teksten bij jou. Je kan zelf de locatie in huis uitkiezen, en de tekst plakken hoe je maar wil. Ook is er nog keuze of je de gesneden teksten wil, of full color. Bij de gesneden teksten moet je de letters stuk voor stuk opplakken. Bij de full color teksten zijn de teksten al aan elkaar geplakt en hoef je alleen nog de losse woorden te plakken.muurtekst

Website

Omdat het lastig kan zijn om de juiste formaten en kleuren te zien, staan er op de website een aantal foto’s als voorbeeld. Zo kan je zien hoe het bij andere is geworden. Ook staan er op de website plakhetzelf.nl duidelijke contactgegevens. Er is mogelijkheid om een mailtje te sturen als je vragen of problemen hebt.