Klik hier voor de mogelijkheden die er met led allemaal zijn

Klik hier voor de mogelijkheden die er met led allemaal zijn

LEDstrip XL

Als je meer informatie zou willen verkrijgen over alle mogelijke functies en handigheidjes die led lampen en met name led strips kunnen hebben, dan klik hier. Ik was eerst helemaal niet thuis in led strips, hoewel ik van led lampen natuurlijk al wel had gehoord en de toepassingen daarvan meerdere malen had mogen zien – het mooiste voorbeeld daarvan nog was in Las Vegas. Een jaar of vijf geleden was ik in deze metropool van het licht. Samen met mijn vriend maakte ik een reis van drie maanden door het westen van Amerika en natuurlijk moesten we deze stad ook even aandoen. We zijn er maar even geweest, maar dat was genoeg tijd om een behoorlijke indruk van de stad te krijgen. Die indruk vond ik persoonlijk erg druk maar dat had ook wel weer z’n charme. Een van de dingen die me nog goed bijstaan is dat we ‘s avonds een winkelcentrum bezochten dat ons door iemand die we er hadden ontmoet werd aangeraden. We hadden geen idee waarom we nou juist uitgerekend daar moesten zijn maar deden toch braaf wat ons was aanbevolen. Daar hebben we geen spijt van gehad, want om klokslag acht uur gingen alle lampen in het overkoepelende plafond aan en trok er in led licht van alles aan onze ogen voorbij. Verbazingwekkend wat je enkel met lichtjes teweeg kunt brengen! Het was een prachtig spektakel vond ik en ik heb mijn ogen echt uitgekeken! Van led lampen wist ik dus al wat een effecten je ermee kon bereiken maar van led strips wist ik dat niet maar nu we onze badkamer aan het verbouwen zijn werd het me al snel duidelijk wat een mogelijkheden ook daar allemaal mee zijn!