Kies jij een houten kerstboom?

De laatste jaren heb je steeds meer opties als het gaat om kerstdecoratie, wat dacht je bijvoorbeeld van een houten kerstboom? In het verleden had je eigenlijk alleen de mogelijkheid van het omhakken van een echte dennenboom en deze in je huis zetten. Of een kerststukje maken met dennentakken. Later kwam daar de kunstkerstboom bij en nu kun je ook kiezen voor een houten kerstboom! Het aantal mogelijkheden wordt steeds groter en dat is prettig, zo is er altijd wel een optie die helemaal bij jou past!

Versieren in december

Eigenlijk voelt iedereen in december wel de behoefte om het huis wat extra sfeervol te maken en dat kan ook heel goed met behulp van een houten kerstboom! De decembermaand is altijd kil en donker, veel mensen vinden het een vervelende periode. Als de kerst maar eenmaal weer geweest is, dan worden de dagen langzamerhand weer wat langer en gaat alles weer gemakkelijker. Maar je moet dan wel die decembermaand door. Het huis versieren en extra verlichten zorgt voor sfeer en het zorgt ervoor dat je deze donkere maand gemakkelijk door komt. Ook geeft de versiering natuurlijk extra sfeer aan de decemberfeesten! Zoals gezegd kun je kiezen uit verschillende soorten kerstbomen. Een houten kerstboom is een vrij nieuwe optie, naast de gewone dennenboom of spar. Ook kun je natuurlijk kiezen voor kunstkerstbomen, deze zijn de laatste jaren steeds realistischer geworden en zien er daardoor mooier uit. Wat voor boom jij ook kiest, een echte boom, een kunstkerstboom of een houten kerstboom, je kunt deze altijd verlichten met kerstverlichting en versieren met de mooiste kerstversiering. Denk aan kerstballen of mooie hangers gemaakt van hout, vilt of misschien zelfs gebreid van wol? De mogelijkheden zijn echt enorm! Kies vooral iets dat bij jou past, je hoeft niet mee te gaan met de trends. En misschien is een exemplaar van hout wel net iets voor jou!

Voordelen houten kerstboom

Bij het kiezen van kerstdecoratie gaat het er natuurlijk vooral om wat jij er mooi uit vindt zien, maar er zijn meer punten die je in overweging moet nemen. Een houten kerstboom kan jou de volgende voordelen bieden:

  • je hebt iets in huis dat origineel is en dat de meeste andere niet hebben
  • je hoeft niet bang te zijn dat er hars uit de boom komt die giftig is voor jouw huisdieren
  • je hebt geen last van afvallende naalden
  • je kunt de boom gemakkelijk opbergen en ieder jaar weer gebruiken, zonder dat je last krijgt van slijtage

Er zitten dus echt verschillende voordelen aan het gebruik van een houten kerstboom! Bij houtenkerstboom.com kun je terecht voor twee mooie varianten, de Yelka en de Spira. Allebei zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd een formaat is dat past bij de plek waar jij de boom neer wilt zetten! Wist je bovendien dat je de Spira ook op kunt hangen aan het plafond? Dat is echt een ideale oplossing voor huishoudens met honden, katten of kleine kinderen. Zo ontstaan er geen gevaarlijke situaties. Ben jij benieuwd hoe deze houten kerstboom er uit ziet of wil je meer weten over de Yelka, kijk dan eens op houtenkerstboom.com!