Keuken voor de garage of camping nodig?

Keuken

Wanneer je op zoek bent naar een kleine keuken voor de garage, je vakantieverblijf of een hobbyschuur kun je niet om deze keuken heen. Verkrijgbaar in twee formaten, 120 cm en 80 cm, compact maar voorzien van alles wat er in een keuken hoort te zitten. Een compacte set kasten, een gootsteen en een aanrechtblad. Richt je kleine ruimte slim en effectief in met deze kleine keukens.

Kleine keuken

Klein en toch functioneel op iedere locatie

Niet iedereen heeft de luxe thuis om een grote woon en eetkeuken te hebben waar het hele gezin gezellig aan de tafel kan zitten. Maar een kleine ruimte betekent niet dat je er geen keuken neer kunt zetten. De oplossing van de kleine keuken is perfect als je niet zo groot behuisd bent, en toch een gezellige keuken wil die van alle gemakken is voorzien. Geen pannen op tafel of een gasstel om te koken.

Geen gasstel en pannen meer op tafel

Keuken

Voortaan geen potten en pannen meer door te weinig keukenruimte. Eenvoudig kun je in deze compacte keuken ook maaltijden bereiden. Je kasten worden weer netjes en georganiseerd zonder de pannen die nu weer in de keuken kunnen staan. Weer de ruimte om producten te snijden en een lekker diner te maken voor vrienden en familie. De keuken is niet alleen erg handig, maar ook stijlvol en slim.

Compleet geleverd voor een vriendelijke prijs.

De keukens zijn zo ontworpen dat zij functioneel zijn voor diverse ruimten, of dit nu voor in de garage is om een kop koffie te zetten of een complete maaltijd te maken in je vakantieverblijf. Alle keukens worden geleverd met aanrechtblad en spoelbak. Vriendelijke geprijsd en snel geleverd omdat de materialen al in Nederland aanwezig zijn. Een slim ontwerp en compleet met alle belangrijke elementen.