Kapstokjes voor in de kinderkamer

Daar ben ik weer! Leuk dat je even de tijd neemt om te lezen over wat ik heb meegemaakt. Ongeveer twee weken geleden is mijn broer met zijn vrouw en dochter verhuisd. Hij weet dat ik blog over wonen en ik heb hem regelmatig geholpen met inrichten. Daar was hij heel blij mee. Laatst vroeg hij weer advies, alleen dan over de kamer van zijn dochter. Hij moest haar kamer nog inrichten. Hij had wel decoratie dingetjes maar hij moest nog iets praktisch. Iets waar zijn dochter ook echt wat aan had. Ik wist toevallig wel iets wat van pas zou kunnen zijn. Namelijk kapstokjes kinderkamer.

Voordelige kapstok zonder verzendkosten!

Zo’n kapstok is altijd handig om je kleren aan op te hangen. Ik ben naar mijn broer toe gegaan en ben samen met hem gaan kijken op de website frakkz-kapstok.nl. Hier heb ik zelf ook ooit wat besteld en dat ging mij goed en makkelijk af. Mijn broer vond ene kapstok ene goed idee en we vonden al snel iets wat bij zijn dochter past. Hij heeft een kapstok met een afbeelding erop gekocht. De kapstokje zijn voordelig en er zijn ook nog eens geen transportkosten. Al binnen een week was de bestelling er al. Aangezien mijn broer nu dicht bij mij woont ging ik even snel bij hem langs. Het zag er leuk uit en zijn dochter vond het kapstokje erg leuk. Als kapstokjes in de kinderkamer jou ook wat lijk, kijk dan even op deze site!