Jouw spullen altijd veilig opgeborgen

Om diefstal te voorkomen word mensen in sportscholen, zwembaden en pretparken vaak gevraagd om hun persoonlijke items in een locker te doen. Zo wordt voorkomen spullen als telefoons en portemonnees niet van mensen gestolen worden. Daarnaast zorg je er zo ook voor dat mensen minder dingen kwijtraken. Maar wat we ook steeds vaker zien is dat grote winkels, zoals een Media Markt, mensen vraagt om niet met een rugzak naar binnen te gaan. Heb je er onverhoopt toch één meegenomen omdat je niet wist dat zij deze regel hadden? Dan wordt je vriendelijk verzocht om je tas in een locker te doen. Geldt één van bovenstaande ook voor jouw bedrijf? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een locker met cijferslot.

Hoogwaardige bescherming, ongeacht de situatie

Of je nou voor korte periode of voor een gehele werkdag op zoek bent naar een veilige oplossing voor de spullen van je bezoekers of werknemers, een locker met cijferslot biedt de uitkomst. De lockers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zeer duurzaam. Onmogelijk voor dieven om onopgemerkt open te maken en spullen uit te halen. Een leverancier van lockers is WEWO Interior Concepts. Zij hebben bewezen, kwalitatieve lockers die garant staan voor kwaliteit, veiligheid en zekerheid. Dit wil jij toch ook voor jouw gasten en/of werknemers?

Waarom kiezen voor een locker met cijferslot?

Waarom zou je kiezen voor een locker met cijferslot, in plaats van bijvoorbeeld een keycard, druppel of badge? Het grote voordeel van een locker met cijferslot is dat je er zelf geen omkijken naar hebt. Bezoekers en werknemers kunnen zelf hun code bepalen en zijn hier dan ook zelf verantwoordelijk voor. Ga je bijvoorbeeld voor lockers met een badge, dan zal je deze badges toch zelf moeten uitgeven en weer innemen. Het is dan wel nog gemakkelijker, maar het kost je wel iets meer tijd en moeite dan een locker met een cijferslot.