Jacuzzi huren bij easybubbels.nl

headjacuzii

Aankomende zomer ga ik mijn huis weer omtoveren tot een waar kuuroord. Dit doe ik ieder jaar in het eerste weekend van juni. Ik haal dan allemaal lekkere hapjes en drankjes in huis en doe een heel weekend helemaal niks. Ik huur een paar goede films en verzorg mezelf tot in de puntjes. In mijn drukke leven heb ik zo’n weekend echt even nodig. Ik nodig dan altijd mijn beste vriendin uit en zo is dit weekend door de jaren heen echt een traditie van ons geworden. Voor aankomend jaar heb ik nu wat speciaals gevonden. Ik ga namelijk een jacuzzi huren.

jac2

Keuze uit twee modellen

Bij het bedrijf easybubbels uit Barneveld kan je vanaf 75 euro een weekend lang een jacuzzi huren. Je kan dan kiezen uit een opblaasbaar model of een vast model. Ik denk dat ik ga voor het opblaasbare model (zie foto’s). Hier kunnen mijn vriendin en ik lekker in relaxen en volledig tot rust komen. Ik heb alvast een reservering gemaakt voor het eerste weekend van juni zodat ik zeker weet dat hij dan ook bij mij in de tuin staat. Ik ga nog helemaal niks tegen mijn vriendin zeggen zodat het voor haar echt een verrassing is. Het lijkt me heerlijk om een weekend lang lekker in de zon van mijn eigen gehuurde jacuzzi te genieten.

jac1