In een starline zwembad vind u kwaliteit!

starline zwembad

starline zwembad

 

 

 

 

Een tijd geleden bekeek ik mijn achtertuin. Het viel mij op dat ik veel ruimte over had in mijn achtertuin waar ik eigenlijk niks mee deed. Zodoende nam ik het in overweging om deze lege ruimte op te vullen, maar hoe? In overleg met mijn vriend zijn wij de mogelijkheden gaan bekijken om deze leegte op te vullen. Natuurlijk bekeken wij het internet, want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Nu was dit ook weer het geval want wij kwamen terecht bij de link starline zwembad.

Een starline zwembad is een zwembad die op maat gemaakt kan worden. De prijzen voor de zwembaden zijn zeer voordelig. De lege ruimte van onze achtertuin opvullen met een zwembad, dat vonden wij een geweldig idee. Vandaar de keuze om contact op te nemen met het bedrijf Nieuw Atalantis. Wij hadden namelijke een aantal vragen over de kosten, en duur van de bouw!

Voordelig

Goede service

Van Nieuw Atlantis verkregen wij een goede service. Na contact opgenomen te hebben kwam het personeel van Nieuw Atlantis langs bij ons thuis. Zo konden zij de precieze kosten voor ons gaan berekenen, maar natuurlijk moeste zij eerste de oppervlakte en dergelijke voor het zwembad berekenen. Na een goed gesprek bij ons thuis, namen wij het besluit Nieuw Atlantis in te huren.

Achteraf kan ik u dan ook met trots vertellen, dat de bouw van het zwembad geslaagd is. Binnen enkele weken is ons gehele zwembad gebouw en wij zijn ieder geval klaar voor de zomer. In de zomer kunnen wij lekker gaan genieten van onze eigen privé zwembad.

Nieuw Atlantis