Ik moest mijn huis verkopen

Zo heb je de leuke dingen in het leven maar ook de mindere leuke dingen in het leven krijg je altijd wel een keer mee te maken zo ook bij mij. Ik moest namelijk mijn huis verkopen omdat mijn partner is overleden en ik helaas niet meer alleen in de woning kan blijven wonen. Het heeft even geduurd dat ik het kon rekken maar nu moet het toch echt gebeuren ik moet mijn huis verkopen. Het is vreselijk dat ik alle herinneringen die ik heb in het huis achter moet laten maar het is ook beter voor mij dat ik na 8 jaar weer door ga met het leven en de gewone draad weer probeer op te pakken. Mijn huis verkopen ging voor mij een stuk makkelijker omdat ik precies wist hoe dat de buurt was en hoe dat de mensen zijn ook kon ik alles goed en wel uitleggen hoe het huis in mekaar zit en waar eventueel de mankementen zitten die moeten worden aangepast. Toen ik mijn huis verkopen moest was ik er binnen een half jaar vanaf zo snel ging het en het werkte super dat ik gewoon de mensen die er nu wonen mij nog steeds regelmatig uitnodigen.

verkocht-breed 889_groot1

Heb je wel eens van de investeringsmaatschappij Hooghuys vastgoed gehoord? Zo niet, dan is het echt tijd eens op de website van dit bedrijf te gaan kijken. Het is er sowieso tijd voor radicale veranderingen door te voeren, want essentiële stappen moeten worden gezet. Zeker als jij een van de velen bent die al meer dan twee jaar wachten hun woning verkocht te krijgen. Ikzelf wilde die problemen voor zijn en heb een actieve houding aangenomen. Hierin heb ik mij dus niet afhankelijk gesteld van de makelaars in dit spectrum, maar ben ik zelfstandig op pad gegaan en heb ik potentieel geïnteresseerden benaderd. Die aanpak is echt geslaagd en ik ben zeer tevreden over juist deze houding, die me zover heeft gekregen mijn huis binnen een maand te verkopen. Ik kan het nog sterker maken, en wel door je te vertellen dat de tijd die er verstreek tussen het eerste contact met Hooghuys vastgoed en het overdragen van de koopakte aan deze partij nog geen week in beslag heeft genomen. Voor sommigen is het misschien niet te geloven maar deze investeerder zet er gewoon echt vaart achter.