Het was tijd voor een fotoboek maken van onze ski vakantie

Het was tijd voor een fotoboek maken van onze ski vakantie

De skivakantie was weer voorbij en bij thuis komst moesten wij de volgende dag allemaal weer aan het werk. Toen ik een week aan het werk was leek de ski vakantie al weer een maand geleden. Zo snel zit je weer in het oude ritme. Maar het was dit jaar zo leuk dat ik van plan ben om een fotoboek maken. Een fotoboek maken kan ik gewoon ’s avonds doen achter de computer en dat ging ik dan ook meteen doen voordat het er weer bij in schiet. Tijdens het fotoboek maken schoot ik telkens in de lach toen ik al die gekke foto’s voorbij zag komen. Wij zijn met een groep vrienden naar Oostenrijk gegaan en de ene is nog gekker dan de ander. Zo hebben we ook vee foto’s van de Apre ski e en ook die zijn allemaal om te lachen. Een fotoboek maken moet de rest ook gaan doen ik weet zeker dat zij er allemaal zo over denken als die van mij klaar is en ik deze laat zien. Maar goed niet iedereen geeft zo veel om foto’s als ik. Ik maak echt bij elk uitje die wij maken wel een paar foto’s. maar het is ook allemaal zo grappig. Wij doen dit al jaren met z’n allen en het is ook leuk om foto’s terug te kijken dan pas kan je zien hoe iedereen is veranderd. Zowel positief als negatief maar dat houd ik dan liever voor me.