Het idee van de Remeha Calenta hebben wij mogen afkijken

Het idee van de Remeha Calenta hebben wij mogen afkijken

Eindelijk is het zo ver mijn vriend en ik gaan samenwonen. Wij laten beide een appartement achter die ook nog eens beide verkocht moesten worden. Gelukkig trekt de economie weer wat aan en hebben wij gelukkig binnen een half jaar beide woningen weten te verkopen en nu hebben wij ons droomhuis gekocht. Eenmaal alles naar ons zin te hebben gemaakt en tot in de late uren aan het klussen zijn, kwamen wij er achter dat de CV ketel stuk is, deze bleek al stuk te zijn op het moment dat wij deze woning kochten. Direct heb ik mijn vader gebeld met een beetje paniek. Want zonder een CV ketel kun je gewoon niet en zeker niet omdat de winter nog moet beginnen. Al snel kwam mijn vader er aan en hebben wij op internet gekeken naar een goed adres waar je een Remeha Calenta kunt vinden. Mijn ouders hebben ook een Remeha Calenta en zij zijn hier meer dan tevreden over, dit scheelt voor ons natuurlijk enorm veel zoeken en moeite dus ik ben erg blij dat ik mijn vader en moeder hier voor kon raadplegen. Mijn ouders hebben de Remeha Calenta ergens gekocht maar toen wij op de site van Holland Warmte deze Remeha Calent ketel ook konden vinden en dan ook nog eens tegen een aantrekkelijkere prijs dan die van mijn ouders inclusief een service contract, hoefde wij natuurlijk niet meer verder te zoeken. En zo hebben wij een afspraak gemaakt om alles zo snel mogelijk in orde te laten maken bij ons in huis. En kunnen wij er vanaf nu vanuit gaan dat wij het in ons nieuwe huis niet meer koud hoeven te hebben. En hopelijk blijft het bij dit enige gebrek.